TECHNOLOGIE

PRODUCTNIEUWS

Gebogen klemprofielen – nu krijgen uw creaties vrij spel.

Printstars in Bronze für vertical vision
TERUG  

GEBOGEN KLEMPROFIELEN MET DUBBELZIJDIGE SUBLIMATIEDRUK

 

 

Dit speciaal ontwikkelde product beantwoordt perfect aan de eisen vertical vision stelt en vervult praktisch elke individuele wens en vergroot de mogelijkheden voor de realisatie van talloze buitengewone ideeën. Flexibiliteit in de letterlijke zin van het woord – want de nieuwe klemprofielen kunnen in elke radius vanaf 100mm in alle gewenste richtingen worden gebogen en daardoor bijna elke vorm aannemen.

De print kan één- of dubbelzijdig worden aangebracht zodat de informatie langs beide kanten goed zichtbaar is. Wij printen op een elastisch stretchmateriaal dat speciaal voor de behoeften van vertical vision werd ontwikkeld. De elasticiteit van het materiaal zorgt ervoor dat de moeilijkste vormen zonder plooien worden uitgevoerd.

In samenspel met ons kleurmanagement ontstaat een spectaculair geprint beeld, dat uw gekozen kleuren optimaal weergeeft (uitgezonderd speciale, neon- of metaalkleuren). Dankzij onze kalander hebben de kleuren een sterke helderheid en zorgen voor een speciaal effect waardoor ze de aandacht trekken op elke beurs.

Met behulp van een stevige profielgeleider kan dit systeem gemakkelijk en snel met staalkabels aan het plafond worden opgehangen, ofwel met bevestigingsrand met zichtbaar profiel, ofwel onzichtbaar met een holle zoom. Ideaal voor beurspresentaties of evenementen. En uiteraard kunnen wij dit product dankzij onze ervaring op het vlak van megaprints ook in buitengewone formaten aanbieden. vertical vision biedt u het volledige dienstenpakket, van grafisch ontwerp tot drukwerk en productie, inclusief de montage op de beursstand – in geheel Duitsland. 

Mail ons – wij geven u graag uitgebreid informatie.