TECHNOLOGIE

PRODUCTNIEUWS

Met de rechtstreekse bedrukking van acrylaat of plexiglas worden uw presentaties ware blikvangers.

TERUG  

NIEUWE GLANS DANKZIJ RECHTSTREEKSE BEDRUKKING VAN ACRYLAAT OF PLEXIGLAS.

 

Wat al enkele jaren gangbaar is in de kunstwereld, namelijk foto’s of drukwerk presenteren achter acrylaat (Lumasec), krijgt door een directe print op acrylaat of plexiglas gunstige toepassingsmogelijkheden voor een breed publiek.


De inzetmogelijkheden van dit productieproces zijn talrijk. Als decoratie op kantoor en in huis of als hoogwaardige presentatie in winkel- en interieurdesign vormen afbeeldingen op acrylaat vaak een schitterende aandachtstrekker. Maar deze productietechniek is ook zeer gewild op beurzen en maakt van elke afbeelding een blikvanger.

Voor de realisatie van grotere drukwerken die aan de wand worden gepresenteerd, is een extra druk wit als grondlaag raadzaam. Door de montage van het drukwerk op aluminium sandwichpanelen hebben de kleuren een nog hogere intensiteit en krijgt het geheel extra stabiliteit. Wat de afmetingen betreft moet men rekening houden met de standaardgroottes van de plexiglasplaten. Het is echter mogelijk twee of meerdere platen aan elkaar te bevestigen voor een totaalcompositie en zo in te spelen op de behoefte aan buitenmaatse drukwerken.

Met onze geavanceerde productietechnieken bieden wij talloze realisatiemogelijkheden voor grenzenloze creativiteit. 

Van achteren aangelicht…
Het effect kan worden verhoogd door een bijkomende verlichting achter de plexiglasplaten, waarvan de dikte naar keuze kan variëren tussen 5 en 15mm.


Allerlei vormen…
Door het plexiglas te frezen en te buigen, kunnen buitengewone vormen worden gecreëerd. Zo kan bijvoorbeeld de naamplaat van een bedrijf ook dienen voor een presentatie.


Ruimteverdelers…
Onze verschillende bevestigingssystemen maken het mogelijk dat uw presentatie, aan de wand of vrij in de ruimte, zorgt voor een nieuwe ruimtebeleving. 

 

Mail ons, wij geven u graag meer informatie!